Tapahtumakalenteri

TUUSULA: Jokela-päivä
lauantai 26 elokuu 2017, 13:00 - 15:00

Tervetuloa Tuusulan Siskojen ja Simojen järjestämälle Välittämisen keikalle Ester Matilda -kodille Jokelaan. Lauantaina 26.8 klo 13-15 (klo-aika tarkentuu vielä). Lähdemme pyörätuolilla/rollaattorilla liikkuvien ikäihmisten seuraksi päivän tapahtumiin: la 26.8. juhlitaan Suomen luonnon päivän kunniaksi kylän ikiomaa joutsenparia, Sylviä ja Suloa, jotka elelevät jo 10. vuottaan Jokelan lammella. Ympäri Jokelaa on avoinna myös monta taidenäyttelyä, mm. 100 kuvaa Jokelasta -valokuvanäyttely, mosaiiikki- ja akvarellitaidetta, vanhusteemaa Untula-tauluina ja Tuusulan kunnan Get Local – Paikallistu -kotiseutunäyttely.

Sunnuntaina 27.8. klo 13-15 saamme Ester Matilda -kodin pihamaalle Keravan Karjalaseuran kuoron laulamaan ja laulattamaan. Tilaisuuteen tarvitaan vapaaehtoisia avuksi liikkumiseen, kahvittamiseen sekä seuraksi. Tilaisuus on avoin myös muille kuin Ester Matilda -kodin asukkaille.  

Ilmoittautuminen torstaihin 24.8. mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 0400 499140

Paikka Ester Matilda -koti (Konduktöörinkuja 2, Jokela) 

Jos haluat tarkastella myös menneitä tapahtumia, klikkaa tästä: Katso menneitä

Go to top