Tapahtumakalenteri

JÄRVENPÄÄ: Kesäkarkelot
lauantai 26 elokuu 2017, 14:00 - 15:45

Tiesitkö, että hyvän tekeminen voi olla myös yhtä juhlaa? Tule kokemaan juhlahumuinen vapaaehtoiskeikka 26.8. Kesäkarkeloiden merkeissä ja vakuutu! 

Järjestämme Jampankaaren palvelupihan asukkaille lauantaina 26.8. kello 14 alkaen kesäjuhlat, joissa perinteiseen tapaan on ohjelmassa iloisen yhdessäolon lisäksi juhlaherkkuja, musiikkia ja pientä puuhastelua. Sään salliessa juhlimme ulkosalla, sadepäivän sattuessa siirrymme sisätiloihin. Nyt kutsummekin juuri sinut juhlien järjestelyjoukkoihin tuomaan iloa vanhuksille - ja itsellesi! 

Kesäkarkeloiden kulisseissa tilaa on muun muassa raavaille roudareille, kekseliäille koristelijoille ja tomerille tarjoiluvastaaville. Juhlafiilistä voit tulla nostattamaan myös kahvitteluseurana, tai jos ikivihreät iskelmät ovat lähellä sydäntäsi, liitä äänesi laulattajien kuoroon. Lisäksi juhliin ovat tervetulleita myös karvaiset kaverit, joten jos kotonasi asustaa ihmisläheinen koira- tai kissaystävä, voit tuoda hänet ilahduttamaan vanhuksia. Kesäkarkeloihin osallistumiseen ei tarvita mitään erikoistaitoja, halu kohdata ihmisiä riittää!

Vielä on kesää jäljellä, tule siis kanssamme juhlistamaan Suomen suvea Kesäkarkeloiden merkeissä!

PS: Kesäkarkeloiden aikana paikalle saapuu kuvausryhmä kuvaamaan lyhyttä videota, joka esitetään lauantaina 2.9. MTV3 -kanavan Lotto -lähetyksessä. Lähetyksessä haastatellaan suorana Siskojen ja Simojen toiminnanjohtaja Eero Väisästä, ja haastattelun päätteeksi esitetään tämä ennakkoon kuvattu video. Tarkoitus on esitellä Siskojen ja Simojen toimintaa positiivisella tavalla, joten videota varten kuvataan yleiskuvaa juhlista. Vapaaehtoisten ja juhlavieraiden ei tarvitse valmistautua kuvaukseen tai huomioida sitä millään lailla, mutta otathan kuvauksen ilmoittautuessa huomioon, sillä mahdollista on että juhliin osallistuvat päätyvät vilahtamaan esitettävällä videolla. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 044 9733844

Paikka Jampankaaren palvelupiha (Jampankaari 1)

Jos haluat tarkastella myös menneitä tapahtumia, klikkaa tästä: Katso menneitä

Go to top