Tässä kalenterissa näet myös menneet tapahtumat tulevien lisäksi.

 

Tapahtumakalenteri - menneet

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan
JÄRVENPÄÄ: Kakkukarnevaalit
lauantai 20 toukokuu 2017, 12:00 - 16:00

Huomio kylänmiehet ja naapurit, Siskot ja Simot! Asuuko sisälläsi Master Chef? Sykkiikö sydämesi Marie Antoinette-henkiselle herkuttelulle? Tule mukaan toteuttamaan tämän kevään maistuvinta Välittämisen keikkaa lauantaina 20.5. kun Siskot ja Simot vievät ravintolapäivän Jampankaaren palvelupihalle katujuhlien muodossa. Luvassa musiikkia, kahvia, leivonnaisia ja ilakointia.

Vapaaehtoisia tarvitaan ennakkoon leipomaan herkullisia tuotoksia kahvin seurana nautittaviksi sekä itse tapahtumaan koristelemaan, tarjoilemaan sekä seurustelemaan. Innokkaat leipurit: on täysin sallittua tehdä myös pikkusuolaisia tarjottavia. Tuotteisiin on myös hyvä merkitä mikäli se on gluteeniton, maidoton, pähkinätön jne. jotta myös erityisruokavaliota noudattavat voivat herkutella levollisin mielin. Lisätietoja ja vastauksia kysymyksiisi tarjoaa Oona osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..  

Mukaan (sekä toteuttamaan että syömään) ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet vauvasta vaariin lemmikkeine kaikkine! Jos haluat osallistua tapahtumaan vapaaehtoisena ilmoittauduthan tuttuun tapaan ennakkoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

Henkilön Siskot ja Simot kuva.
Paikka Jampankaari 1
Go to top