Siskot ja Simot ympäri Suomen palasivat lomalaitumilta akut täynnä energiaa, ja syyskausi pyöräytettiinkin käyntiin vauhdilla. Elokuussa keikkoja on jo järjestetty jo Savonlinnassa, Tuusulassa ja Järvenpäässä ja syyskuussa tahti sen kun kiihtyy.

Savonlinnan Siskot ja Simot laittoi elokuussa tuulemaan ja järjesti keikkoja kaksin kappalein. 16.8. Hoivakoti Rebekan asukkaat, omaiset ja hoitohenkilökunta pääsivät herkuttelemaan salaisella savolaisella reseptillä valmistettuja lättyjä. Lätynsyönnin lomassa nautittiin hieman kulttuuria Biblian polku -näytelmän merkeissä.

Kuva: Savonlinnan Siskot ja Simot /Pirketta Kuitunen

30.8. Siskot ja Simot vei hoivakoti Aapelin asukkaat puolestaan ikimuistoiselle virkistysretkelle Hepokatin kotieläinpuistoon. Retkestä nauttivat niin vanhukset, vapaaehtoiset kuin herkkuja hamuilleet eläimet, ja etenkin syliin rapsutettavaksi halunnut laiskanpulskea kissa.

Kuva: Savonlinnan Siskot ja Simot / Pirketta Kuitunen

Tuusulassa syyskausi käynnistyi Meidän Jokela -viikonlopun merkeissä 26.-27.8. ja Siskot ja Simot pääsi tositoimiin juhlaviikonlopun molempina päivinä. Lauantaina raajoja vetristeltiin Ester Matilda -kodin asukkaiden kanssa alueen tapahtumia kiertäen ja sunnuntaina otettiin hieman rauhallisemmin Keravan Karjalaseuran konsertista ja kahvittelusta nauttien.

Kuva: Tuusulan Siskot ja Simot / Anne Mäkinen

Järvenpäässä kesän viimeistä viikonloppua juhlistettiin 26.8. Kesäkarkeloilla. Siskojen ja Simojen Jampankaaren palvelupihan asukkaille ja heidän omaisilleen järjestämä juhla oli valtaisa yleisömenestys ja tunnelma oli tiiveydeltään sen mukainen. Juhlassa kuultiin Samu Vatasen ja Kaisa Karttusen upeaa musisointia ja nähtiin Tanssiopisto Keton lahjakkaiden nuorten tanssijoiden vauhdikas esitys, menossa mukana olivat myös keikkakissa Sanni ja koirakaverit Outa ja Sissi. 

Kuva: Siskot ja Simot / Paula Mitchell

Syyskausi jatkuu kunnissa aktiivisena ja keikkoja löytyy joka lähtöön aina Mummodiskosta joulukorttitempauksiin. Tulevat keikat löydät tapahtumakalenterista ja muista seurata myös meitä myös Facebookissa niin pysyt varmasti kärryillä! Tervetuloa keikkailemaan kanssamme!

Suomi 100 Koko Suomi Kiittää!

Ilmoittaudu mukaan!

Roskapostisuoja - kirjoita näkemäsi merkit alle

Go to top