Kuntien toimintaryhmien syyskalenterit alkavat olla selvillä ja keikkaa pukkaa ympäri Suomen niin että päätä meinaa huimata!

Lokakuussa Nurmijärvellä sukkapuikot sauhuaa, kun Siskot ja Simot haastaa osallistumaan neulontatalkoisiin, joissa varmistetaan että tänä talvena Hoivakoti Aapon asukkaiden sormia ja korvia ei palele. Puikot saavat heilua 11.10. asti, vain taivas on luovuudessa rajana! Valmiit neulokset voi viedä mihin tahansa Nurmijärven kunnan kirjastoon ja lisätietoja saa neulojamestari Minna Hemmingiltä osoitteesta nurmijarvi(at)siskotjasimot.fi.

Laitilan Siskot ja Simot on pistänyt keikkasuunnitelmien suhteen tuulemaan, ja syksylle onkin merkattu jo kolme keikkaa kalenteriin. Tänään 6.10. laitetaaan Kaukolankodissa suut makiaksi Kahvikekkereiden merkeissä, 12.10. varpaita lämmitellään Villasukkatansseissa ja 12.10. ja 21.11. virkistäydytään porukalla Poukanvillessä. Huhuja kantautuu myös joulukorttitalkoista, joten kannattaa seurata myös Laitilan Facebook -ryhmää jotta pysyt menossa mukana!

Järvenpäässä puolestaan heiluvat haravat 7.10. kun Siskot ja Simot suuntaa perinteiselle pihatalkookeikalleen. Tänä vuonna kunnostettavia pihoja on seitsemän ja talkoolaisia mahtuu vielä mukaan! Jos siis etsit lauantaitekemistä raittiissa ilmassa päräytä Sahan koululle kello 12:45 niin liitämme sinut osaksi tiimiä. Lisätietoja voi kysellä jarvenpaa(at)siskotjasimot.fi tai puhelimella 044 9733844.

28.10. vuorossa on Koko Suomi kiittää -hankkeen pääjuhla, jossa lavalle astelee Katri Helena! Saunakallion koululla järjestettävään kiitosjuhlaan voit lähteä vanhukselle saattajaksi, lisätietoja tämän linkin takana. Jos lokakuusi on jo täyteen buukattu, mutta kalenterissasi on tilaa 3.12. ja sydämessäsi raikavat joululaulut, on ”Joulua odotellessa” -keikkamme juuri sinua varten. Tule laulamaan joulumieli jokaiselle!

Keravalla raajoja vetristellään 14.10. perinteisten Iltamien merkeissä Sinisessä Salissa. Huvilupiakaan ei tarvita, siitä pitävät huolta erilaiset ohjelmanumerot sketseistä tanhuun. Ohjelmanumeroiden jälkeen päästään itse asiaan, tanssilattian valloitukseen! Lisätietoja saa sähköpostitse osoitteesta kerava(at)siskotjasimot.fi.

Helsingissä Siskojen ja Simojen toimintaa aloitellaan minikeikalla 17.11., jonka aikana vakuutut kahvia hörppiessä hyväntekemisen helppoudesta! Ilmoittautua voi osoitteeseen helsinki(at)siskotjasimot.fi.  Luvassa myös pikkujoulukauden päräyttävimmät bileet, Mummodisko vol.2 Tavastialla 13.12! Pysy kuulolla, vapaaehtoisille diskokavereille on tanssilattialla tilaa!

Näiden keikkojen lisäksi voit merkata itsellesi ylös myös Siskojen ja Simojen perinteiset joulukorttitalkoot, jotka tänäkin vuonna järjestetään useammassa kunnassa. Seuraile kotisivujamme ja Facebookiamme niin tiedät missä ja milloin kortteja kerätään!

Eikun keikalle!

Suomi 100 Koko Suomi Kiittää!

Go to top