Pihatalkoissamme aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta. Reippaat vapaaehtoiset puhdistivat 13 pihaa lehdistä ja oksiakin kerättiin. Talkoolaiset saivat myös juttuseuraa Ikäihmisistä, joille seuranpito tuntui olevan yhtä tärkeää kuin haravointikin.

Moni talkooapua saanut kysyi, voiko tämä olla totta: että minun pihani laitetaan kuntoon eikä maksuakaan peritä.

Lämmin kiitos kaikille vapaaehtoisille siskoille ja simoille!

 

     

Seuraava Tuusulan Välittämisen keikka on sunnuntaina 24.5.2015 klo 14-15 hotelli Gustavelundin pihamaalla.

Teemana on Haitarinsoittoa ja laineiden liplatusta, ja Tuusulan Siskot ja Simot kutsuu ikäihmisiä ja vapaaehtoisia viettämään yhdessä sunnuntai-iltapäivää Hotelli Gustavelundin pihamaalle. Noin tunnin kestävän tapahtuman aikana nautitaan pullakahvit, jutustellaan ja ulkoillaan rannan tuntumassa. Lisäksi Jani Uhlenius ilahduttaa soittamalla haitaria ja säestämällä yhteislaulua. Mahdollinen sadekaan ei haittaa, sillä Gustavelundin juhlateltta on käytössä.

Hotelli Gustavelundin osoite on Kirkkotie 36, Tuusula. Käynti hotellirakennuksen takana olevalle juhlateltalle ja ranta-alueelle on hotellirakennuksen sivusta kirkon puolelta Kyöstinranta-kyltin osoittamaa tietä.

Sekä ikäihmisten että vapaaehtoisten Ilmoittautumiset viimeistään ti 19.5.2015 Tuulikki Petäjäniemelle, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 040 737 8819. Ilmoittautua voi myös Facebookin tapahtumasivujen kautta www.facebook.com/tuusulansiskotjasimot .

Tervetuloa virkistymään ja viihtymään!

Tuusulan Siskot ja Simot

Tuusulan Siskot ja Simot järjestää lauantaina 14.3.2015 ikäihmisille ohjelmallisen tilaisuuden Kellokosken sairaalan juhlasalissa, Vanha valtatie 198, rakennus 2 C. Vapaaehtoiset kokoontuvat klo 12, kahvitarjoilu alkaa klo 12:30 ja noin tunnin kestävä ohjelma klo 13:00.

Tämä Välittämisen keikka on tarkoitettu erityisesti kellokoskelaisille kotihoidon piirissä oleville tai yksin asuville ikäihmisille mahdollisine saattajineen. Tilaisuudessa tarvitaan myös vapaaehtoisia auttajia.

Ilmoittautumiset Tuulikki Petäjäniemelle sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 040 737 8819 tai Facebookin tapahtumasivun kautta viimeistään maanantaina 9.3.2015.

Katso alla olevista esitteistä tarkemmat tiedot mm. ohjelmasta. Ensimmäinen on ikäihmisille tarkoitettu ja toinen on vapaaehtoisille.

Luovan välittämisen yhteisö Tuusulan Siskot ja Simot järjestää yhteistyössä kunnan kotihoidon ja Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset yhdistyksen kanssa ohjelmallisen iltapäivän ikäihmisille Tuuskodossa lauantaina 24.1.2015.

Olet lämpimästi tervetullut vapaaehtoiseksi tilaisuuteen. Sinua tarvitaan auttamaan ikäihmisiä sisääntulossa, päällysvaatteiden riisumisessa, kahvinjuonnissa sekä tilaisuuden jälkeen ulkovaatteisiin pukeutumisessa ja autoille menossa. Saat myös nauttia tilaisuuden annista yhdessä ikäihmisten kanssa.

Vapaaehtoiset kokoontuvat Tuuskotoon (Kotorannankuja 10) 24.1. klo 12.15. Kahvitus alkaa klo 12.30 ja ohjelma klo 13. Tapahtuma päättyy noin klo 14.30.

Ilmoittaudu etukäteen ma 19.1.2015 mennessä tapahtuman tuusulalaiselle koordinaattorille Tuulikki Petäjäniemelle, tuulikki.petajaniemi@siskotjasimot.fi
puh. 040 737 8819. Ilmoittautua voit myös Facebookin tapahtumasivun kautta.
Rajallisen tilan vuoksi mukaan mahtuu noin 30 vapaaehtoista.

Tervetuloa Välittämisen keikalle!

Tuusulan Siskot ja Simot

Tuusulan ensimmäinen Välittämisen keikka on ohi! Vapaaehtoisia neljässä kohteessa oli yhteensä 58 ja kävelijöille suotiin kaunis upea syyssää! Tästä on Tuusulan toiminnan hyvä lähteä eteenpäin!

Toimintaa Tuusulassa - valikossa on Kuvia Tuusula, johon kootaan Tuusulassa tapahtuneen toiminnan kuvia. Samat kuvat löytyvät myös Media valikon alta.

Kaikki artikkelit

Go to top