Lauantaina 24.10. hienossa syyssäässä Keravalla talkookeikalla autettiin muutamassa kohteessa kotona asuvia ikäihmisiä pihatalkoilla.
Tunnelma ja porukkahenki oli mitä mainioin, ja vapaaehtoiset kuulivat hienoja asukkaiden tarinoita. Myös asukkaat itse olivat mukana puuhassa voimiensa mukaan.
Lämmin kiitos kaikille mukanaolleille. Apu on antajansa ilo!

               

Kerava on nyt saanut oman Siskot ja Simot - yhteisönsä, ja saavutus näkyy kotisivuilla ja Facebookissa. Facebookissa Keravan Siskot ja Simot ovat ehtineet olla jo jonkin aikaa pystyssä tiedottaen eilisestä keskustelutilaisuudesta. Kiitokset kaikille osallistuneille!

Eilisillan keskusteluiden pohjalta on Keravan ensimmäisen Välittämisen keikan ajankohta päätetty, ja keikka toteutuu 21.3. lauantaina klo 13 lähtien Hopeahovissa. Tarkoituksena on ulkoilla sään salliessa ja nauttia musiikista. Lisää informaatiota tulossa.

Olisiko sinulla halukkuutta vaikuttaa Keravan Siskojen ja Simojen toimintaan? Ota siinä tapauksessa yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Siskot ja Simot on laajentumassa Keravalle! Tiistaina 10.2. on avoin keskustelu- ja suunnittelupalaveri, jonka tarkoituksena on saada yhteen Keravan Siskojen ja Simojen ydinjoukko ja ehkä jo miettiä ensimmäistä keikkaa.

Talkoorengas ja HykKe (Hyvä kasvaa Keravalla) ovat innokkaita yhteistyökumppaneita, jotka ovat luvanneet tukea, jotta Keravakin saa oman Siskot ja Simot yhteisön.

Tilaisuus pidetään tiistaina 10.2. Talkoorenkaan tiloissa (Aleksis Kiven tie 19), Sinisessä Salissa klo 18.00.
Olet lämpimästi tervetullut tilaisuuteen, kutsu mukaan muita asiasta kiinnostuneita.
Ennakkoilmoittautumisia pyydetään Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Facebook tapahtumasivun kautta.

Kaikki artikkelit

Go to top