Maaliskuun viimeisenä lauantaina järjestetty Välittämisen keikka onnistui hienosti. Mukana oli 50 vapaaehtoista siskoa ja simoa, jotka ulkoilivat Jampan palvelutalojen ja Vanhankylänniemen pitkäaikaishoidon yksikön asukkaiden kanssa. Sää oli suosiollinen, aurinko paistoi, asukkaita suojattiin pieneltä tuulelta huovilla.

Ulkoiluretken ensimmäinen rasti oli palvelutalon pihalla, jossa pop up -lapsikuoro lauloi MLL:n muskariope Minna Teräväisen ja Suvi Hännisen ohjaamina. Hienosti laulaneessa kuorossa oli mukana 12 lasta, ja lasten laulu ja laululeikki ilahdutti asukkaita ja isoa vapaaehtoisten joukkoa.

Järvenpään Metsänkävijöiden lippukunnan johto teki ulkoilureitin varrelle nuotion, jolla paistettiin järvenpääläisen Wurstin makoisia makkaroita ja juotiin mehua. Saimme kuulla palvelutalosta, että asukkaat olivat monta tuntia keikan jälkeen onnellisina puhuneet iltapäivän tapahtumista. Hyvä mieli tuli kaikille!

Keikalla oli mukana myös monia nuoria, joka oli sykähdyttävää. Kiitos kaikille osallistuneille ja tapahtumaa tukeneille tahoille.

Kaikki artikkelit

Go to top