Siskot ja Simot järjestää tänäkin vuonna joulukorttitempauksen, jonka tarkoituksena on tuottaa joulun iloa helpolla tavalla  - tekemällä joulukortteja, jotka toimitetaan kotihoidon asiakkaille ja palvelutaloissa asuville ikäihmisille. Siskot ja Simot jakoivat viime vuonna Järvenpäässä ja Tuusulassa vanhuksille joulukortteja, jotka saattoivat olla saajilleen ainoita ja siksi tärkeitä.

Nyt käynnistyvässä tempauksessa mukana ovat kaikki viisi kuntaa, joissa Siskojen ja Simojen toimintaa tällä hetkellä on. Järvenpäässä ja Keravalla joulukorttien keräysaika on 23.11.- 7.12., Nurmijärvellä ja Hyvinkäällä 30.11.-11.12. ja Tuusulassa 1.12.-14.12.2015.

Joulukorttien keräyspisteenä ovat kunkin kunnan kirjastot, paitsi Hyvinkäällä (Prisma ja CityMarket). Järvenpäässä keräyspisteinä ovat kirjaston lisäksi myös Avoin perhekeskus Keltasirkku, K - Supermarket Pajala, Lentävä lapanen, Prisma ja Taitaville.

Joulukorttitempaukseen on saatu mukaan päiväkotien lapsiryhmiä ja koululuokkia. Myös aikuiset ovat tervetulleita tekemään kortteja, joihin pyydetään kirjoittamaan Hyvää Joulua, t. Siskot ja Simot sekä kortin tekijän nimi. Lapset voivat kirjoittaa korttiin myös ikänsä.

Tempaus mahdollistaa kevyen tavan osallistua jouluilon tuottamiseen ikäihmisille ja kortin tekijälle itselleen.

 

Kaikki artikkelit

Go to top