Hyvät säät ovat suosineet lomilta palaajia ja pidentäneet kesää mukavasti. Syyskausi on alkanut siis ihanissa tunnelmissa. Siskot ja Simotkin käynnistelevät varmoin ottein syksyn tapahtumia, luvassa on mm. Järvenpäässä juhlakeikkaa ja perinteinen talkookeikka kaikissa paikallisyhteisöissä. Toivottavasti olet mukana myös syksyllä!

Alla on nopea yhteenveto Siskojen ja Simojen syystoiminnasta, tarkemmat yksityistiedot löytyvät Facebook-sivuilta, yhteisöjen paikallisosiosta sekä tapahtumakalenterista.

  • Hyvinkäällä ensimmäinen keikka 30.8. Kokoontuminen klo 13:30 Hyvinkään Veteraanitalon (Asemankatu 42) pääovella. Yhdessä talon asukkaiden kanssa ulkoilua, tuolijumppaa ja laulua klo 14 - 15:30 välisenä aikana. Vapaaehtoisten ilmoittautuminen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Keravan syyskuun Välittämisen keikka järjestetään Hopeahovissa 5.9 ja ohjelmassa on ulkoilua asukkaiden kanssa. Ilmoittautumiset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Nurmijärven ensimmäinen keikka 13.9. jossa ulkoillaan ja nautitaan musiikissa Heikkarin palvelutalon asukkaiden kanssa. Ilmoittautumiset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Järvenpäässä juhlitaan Sibeliusta juhlakeikan merkeissä 19.9. Saunakallion koululla. Ilmoittautumiset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Järvenpäässä Siskot ja Simot menevät jälleen nuorisotilalle 30.9 Nuokkaillan merkeissä. IlmoittautumisetTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • 24.10 on jokaisessa yhteisössä syystalkoot, laitetaan yhdessä ikäihmisten pihat kuntoon!

Hyvää syksyä kaikille, ja toivottavasti nähdään keikoilla!

Kaikki artikkelit

Go to top