Kevät on alkanut reippaasti ja Siskot ja Simot ovat myös olleet paljon liikenteellä.

Tuusulan Siskot ja Simot kokoontuivat ensimmäistä kertaa Kellokoskella Välittämisen keikkan merkeissä 14.3. Kellokosken sairaalan juhlasalissa. Kellokosken soittokunnan torvet saivat heti alkajaisiksi sekä ikäihmisten että vapaaehtoisten jalat naputtamaan tahtia. Musiikillinen ilotulitus jatkui Antti Vilkon soittamien musikaalisävelmien muodossa, mutta ennen sitä nähtiin paljon muistoja herättäneitä vanhoja kuvia Kellokoskelta. Lasten esittämät muistokirjan värssyt olivat lähes kaikille tuttuja. Anja Matikaisen luotsaama muotinäytös kellokoskelaisittain tuotti osallistujille monia iloisia yllätyksiä, olivathan esim. liivihame ja kansitakki sekä t-paita saaneet aivan uuden ilmiasun.

Keravan Siskot ja Simot viettivät ensimmäistä Välittämisen keikkansa onnistuneesti. Tapahtumaan osallistui 40 aikuista vapaaehtoista, toistakymmentä lasta, sekä neljä pelimannia. Aurinkoinen mutta tuulinen sää ei estänyt pienen ulkoilulenkin tekemistä.
Lenkin jälkeen odottivat kahvit ja mehut Hopeahovin ruokasalissa, pelimannit soittivat ja yhdessä laulettiin muutamia tuttuja lauluja, mikä ilahdutti yleisöä. Ruokasali oli täynnä ja tunnelma mukava.
Kaikki asukkaat eivät halunneet lähteä ulos, ja heidän kanssaan seurusteltiin sisätiloissa. Lasten mukanaolo ilahdutti erästä sisällejäänyttä asukasta ja hänen kanssaan vilkuteltiin ikkunan kautta.

Järvenpään Siskot ja Simot kokoontuvat yhteen seuraavan kerran 11.4 Välittämisen keikan merkeissä Jampan palvelutalojen ja Vanhankylänniemen terveyskeskukseen. Luvassa on ulkoiluretki ikäihmisten kanssa ja tarkoituksena on nauttia yhdessä kevään raikkaudesta. Tapahtumaan voi ilmoittautua 7.4. asti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.sähköpostiin tai facebookin tapahtumasivun kautta

.

Kaikki artikkelit

Go to top