Koko Suomi kiittää on Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kansallinen tempaus. Sen tavoitteena on, että mahdollisimman monessa Suomen kunnassa järjestetään hyvinvoinnin rakentajasukupolvelle tapahtuma, jonka pääteemana on kiitollinen yhdessäolo.

Tilaisuuden järjestäjät voivat muokata siitä omanlaisensa tapahtuman. Se voi olla perinteinen juhla laulu- ja musiikkiesityksineen, tai vaikkapa iltapäivätanssit, konsertti, kesäinen pihajuhla tai rollaattoririeha torilla tai palvelutalon pihapiirissä.

Tärkeintä on, että tapahtuman järjestämisellä osoitetaan arvostusta ja kiitollisuutta oman kylän tai kaupungin vanhuksille, asuivatpa he kotona, palvelutaloissa tai hoivaosastoilla. He ovat rakentaneet isänmaatamme ja nykyistä hyvinvointiamme vuosikymmenten ajan, siksi he ovat juhlansa ansainneet.

Siskot ja Simot ry koordinoi ja organisoi hanketta, jonka tukena on laaja kumppaniverkosto, ml. Kuntaliitto. Olemme tehneet hankkeelle omat nettisivut www.kokosuomikiittaa.fi , josta löytyy vinkkejä tempauksen käytännön järjestelyihin. Nettisivut avautuvat 10.1.2017.

Kootkaa omalle paikkakunnalle porukka, joka alkaa järjestää tapahtumaa. Kannustakaa, innostakaa ja haastakaa muita mukaan!
Välitetään yhdessä eri sukupolvien kiitos ja järjestetään vanhuksille elämyksiä Suomi 100 -juhlavuoden hengessä. Osoitetaan kiitollisuutemme teoilla. Näytetään, kuinka koko Suomi kiittää.

Kaikki artikkelit

Go to top